Nyheder

Fyringsolie skal bestilles Online

18. jan. | Indrykket af Nettrælasten A/S

Opvarmning med Fyringsolie er dyrt, men der er faktisk penge at spare – mange penge.

Del artiklen:


Opvarmning af boligen kan være en stor post i budgettet, specielt hvis du bruger Fyringsolie. Men der er faktisk penge at spare – mange penge.


Bestil online og spar penge:

I Danmark findes der stadig mange boliger med oliefyr, og det kan være en dyr affære, når den tomme tank skal fyldes op. Prisen på fyringsolie varierer dagligt, og påvirkes selvfølgelig af udbud og efterspørgsel, men også af dollarkursen, situationen mellem de olieproducerende lande og af olieselskaberne.


Markedet kan være svært at gennemskue, men én ting er sikkert – er du en af dem som fortsat bruger fyringsolie, kan der være mange penge at spare, ved at bestille din olie på nettet. Dog skal du også her være opmærksom. Lad os komme med et eksempel:


Fyringsolie Basis

  • Vejledende pris
    11.553,- kr./1000 L

  • Online rabat ved Netbyggemarked.dk
    2.513,- kr./1000 L

  • Din pris
    9.040,- kr./1000 L

(priseksempel pr. 18/01-2020)


Ved at holde øje med olieprisen på eksempelvis Netbyggemarked.dk er du sikret, at du altid får din fyringsolie til gode konkurrencedygtige priser. Det samme gør sig gældende for Landbrugsdiesel, hvor du også kan spare mange penge ved at bestille online.


Besøg Netbyggemarked.dk og følg de gode priser på Fyringsolie og Diesel, og shop samtidig rundt blandt spændende produkter til Huset og Haven samt Håndværkeren og Handymanden.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame