Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Demodag hos ABM Staal med alt i maskiner til skov, park og landbrug

20. jan. 2020 | Indrykket af ABM Stål Aps

ABM Staal inviterer til demonstrationsdag i Faxe fredag den 31. januar.

Del artiklen:


Demonstrationsdagen finder sted på ABM Staals adresse i Faxe fra kl. 9 til 16. Her vil et varieret sortiment af skovmaskiner blive præsenteret og ikke mindst demonstreret. ABM Staal fører en række mærker som Hakki Pilke, Farmi, JAK, NHS og Omef, der tilsammen tilbyder et bredt program af brændemaskiner, fældehoveder, skovvogne og flishuggere samt minilæsseren MultiOne.

Der vil således blive noget for enhver smag og ethvert behov, hvad enten man er professionel eller privat bruger.


Join the winning team

“Hos ABM Staal kan vi fuldt ud tilslutte os Hakki Pilkes slogan “Join the winning team”, og vi opfordrer kunder til at gøre det samme. Hakki Pilke borger for høj kvalitet og lave omkostninger til vedligeholdelse. Derfor ser vi også  den nye brændemaskine 50 PRO som et trækplaster på vores demodag, siger Anders Mikkelsen,” der er ABM Staals administrerende direktør.

50 PRO er den nye topmodel i den finske virksomhed Hakki Pilkes serie af brændemaskiner. Forgængernes store kapacitet har givet dem prædikat som enmandsbetjente brændefabrikker, og den nye model løfter arven med endnu større kapacitet, bedre ergonomi og mere automatik.


Op til 30 procent hurtigere

Kløvehastigheden er øget med op til 30 procent, fordi man nu hurtigt kan skifte mellem halv og hel kløvelængde ved blot at trykke på en knap. Med denne facilitet er PRO 50 med til at sætte nye standarder. 

Antallet af mekaniske sliddele er blevet reduceret yderligere, og blandt forbedringerne tæller også en ny kædestrammer og modificeret hydraulik. Kæden kan nu skiftes uden brug af værktøj, og det tager kun cirka 20 sekunder.

“Forbedringerne har kun en beskeden afsmitning på prisen, der skønnes at stige med blot 1 procent,” lyder det fra Anders Mikkelsen.


Brugervenligt interface

Som sine forgængere har 50 PRO det særlige HakkiCut-system, der med et brugervenligt interface sikrer god ergonomi og nem betjening via et joystik med to knapper. Systemet optimerer automatisk savehastigheden, og selve savningen aktiveres ved blot at trykke på en knap.

Priserne på de finske brændemaskiner begynder ved 48.000 kr og slutter ved 330.000 kroner, og de dækker ethvert behov inden for fremstilling af brænde.

Hakki Pilke er en af verdens ældste producenter af brændemaskiner, og deres modeller anses for at være dem, der har den største udbredelse på de globale markeder. Alle maskiner er udviklet med ergonomi og brugervenlighed for øje, og er desuden kendte for et relativt lavt værditab, hvilket afspejles i brugtpriserne.

En del af brugtmarkedet kan man i øvrigt få et godt indblik i ved demodagen, ligesom der vil kunne gøres en god handel også på nye produkter. 

Adressen for demodagen er Egedevej 149, 4640 Faxe, og der vil blive tilbudt forfriskninger i dagens løb.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame