Nyheder

Fyringsolie – Klimavenligt og CO2 Neutralt

9. feb. | Indrykket af Nettrælasten A/S

Bestil Fyringsolie Online og pas på Klimaet

Del artiklen:


Når du bruger fyringsolie kan det være svært at være klimavenlig, og brugen af fyringsolie koster på klimabudgettet, men det forsøger Netbyggemarked.dk faktisk at rette lidt op på. Ikke nok med at du er sikret konkurrencedygtige priser, så gør Netbyggemarked.dk nemlig også meget for at passe på vores jordklode.


For hver 1000 liter fyringsolie, du som forbruger bestiller på Netbyggemarked.dk, sørger webshoppen for at plante et træ i samarbejde med Klimatræ. Hvis du vil styrke vores klima endnu mere, kan du endda selv tilføje flere træer til din indkøbskurv på hjemmesiden sammen med din fyringsolie - se meget mere her.


Ydermere deltager Netbyggemarked.dk i et Dansk Klima-initiativ ”CO2 Neutralt website”, hvilket betyder at webshoppen neutraliserer den CO2 som hjemmesiden udleder – blandt andet når du kigger rundt på siden, for at finde den bedste pris på fyringsolie. Se Netbyggemarked.dk's certifikat her.


Besøg Netbyggemarked.dk og følg de gode priser på Fyringsolie og Diesel, og shop samtidig rundt blandt spændende produkter til Huset og Haven samt Håndværkeren og Handymanden.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame