Profil

Nettrælasten A/S

Ved Nettrælasten A/S sætter vi en ære i at fjerne fordyrende mellemled, og du er dermed altid sikret gode og konkurrencedygtige priser på dine byggematerialer, når du handle r med Nettrælasten A/S - din online trælast.

Nettrælasten A/S er din online trælast, og vores hjemmeside har åbent døgnet rundt. Det betyder også, at du altid kan sende os en ordre eller en forespørgsel, som vi vil behandle førstkommende hverdag. Vores erfarne sælgere sidder klar til at rådgive dig via mail eller telefon, men du er også velkommen til at kigge forbi vores kontoret i 7441 Bording, så vi kan få en snak om dit næste byggeprojekt.

Med et gratis tilbud fra Nettrælasten A/S er du sikker på at alt er inkluderet, så du ikke midt i dit byggeprojekt skal ud og købe flere materialer eller indhente nye tilbud. Hvis du eksempelvis skal have skiftet dit tag, bør du helt sikkert søge om gratis tilbud på materialerne ved os. Vi sikrer nemlig, at du får den skarpeste pris, og samtidig kan du være sikker på, at håndværkerne ikke mangler noget til projektet. Se vores store udvalg af tagsten lige her

Det er ikke kun tagsten, som vi er rigtig gode til - du finder også et stor udvalg af isolering, tagrender, vinduer og døre, samt byggematerialer til netop dit projekt.


Netbyggemakred.dk - dit foretrukne byggemarked online.

Nettrælasten A/S driver webshoppen Netbyggemarked.dk, og her finder du alt til huset, haven samt byggematerialer til håndværkeren og handymanden. På Netbyggemarked.dk kan du også spare mange penge på din Fyringsolie og Diesel. Vi leverer altid indenfor 4 hverdage, og du kan bestille både til privat eller erhverv.


Smartble.dk - dit børneunivers.

Nettrælasten A/S driver også webshoppen Smartble.dk, og her finder du et spændende udvalg af bleer, smukke æstetiske tekstiler, lækre produkter til amning, bleskift og bløde dyner som baby kan sove i. Du kan nemt og bekvemt få babyudstyr leveret lige til døren. Du går bare ind og bestiller, så sørger vi for resten.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame