Profil

A. Flensborg, Herning Maskinfabrik A/S

I 1971 blev Agner Kristian Flensborgs Fond oprettet. Fondens fornemste opgave var – og er forsat – at sikre og bevare aktiemajoriteten i A. Flensborg Herning Maskinfabrik A/S. Med fondens oprettelse fik medarbejderne mulighed for at føre virksomheden videre.

Det var Flensborgs vision at skabe en virksomhed, der var til for medarbejderne og som kunne videreudvikle sig og følge med tiden. Flensborg var en foregangsmand, der gik ind for samarbejde og udvikling. Dette er også firmaet A. Flensborgs mission.

Denne mission ønsker vi som virksomhed at føre ud i livet via virksomhedens 3 værdier som er Forretningsorienteret, Innovative og Troværdige. 

A. Flensborg A/S står idag som en virksomhed med 3 forretningsområder: Butik (special butik med alt til Have/Park, landbrug, industri) både til private og erhverv. Have/Park med maskiner og udstyr fra Automowere, havetraktorer, redskabsbærer, minilæssere og meget mere, til både private og erhverv. AF-Truck - virksomhedens el-drevne trucks til både udendørs som indendørs brug. Her afsættes varer udelukkende B2B markedet.

For mere information henvises til virksomhedens hjemmeside https://www.aflensborg.dk/


Udvalgte PARTNERS produkter

reklame