Profil

NAG

landboernes foretrukne.

NAG er en moderne grovvarevirksomhed med fokus på kvalitet og høj grad af service.  Der handles med alle kundegrupper, lige fra den professionelle landmand til den private husejer.

Stort udvalg i foder

Vi ved at dine husdyr og kæledyr er vigtige og derfor mener vi at kun det bedste foder er godt nok. Vi har derfor fokus på kvalitet når det kommer til foder. Vi tilbyder et bredt udvalg af foder til alle dine dyr. Vi kan blandt andet tilbyde: 

Dyrefoder

Foder til fjerkræ

Hestefoder

Hundefoder

Kattefoder

Kvægfoder

Svinefoder

Vores brede udvalg er af høj kvalitet uanset om du mangler tilskudsprodukter til heste, hønsefoder eller noget helt tredje


Et bredt sortiment og dygtige medarbejdere

Sortimentet spænder derfor meget bredt fra foder til højtydende malkekøer til smådyrsfoder og tilbehør. HorsePro hestefoder er et eksempel på en specialiseret del af NAG´s foderproduktion, hvor nyeste viden inden for heste optimeres i hestefoderet. 

Medarbejderstaben har alle et fagligt højt niveau indenfor NAG`s virkefelt og er således meget kompetente sparringspartnere for vore kunder.

Alt i landbrug og have til private og landboere

I tilknytning til NAG er LandBOtikken, stedet hvor landboere og private kan handle. LandBOtikken tilbyder varegrupper, som er nært beslægtet til landbrug og have. Ydermere fører LandBOtikken olieprodukter og træpiller.

NAG er medlem af DLA Agro og dette samarbejde giver mulighed for at være aldeles konkurrencedygtige både på købs- og salgs siden.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame