God juletradition holdes i hævd med åbent hus i dag den 27. december hos Stemas.

Det skal være stort set som altid, og så alligevel gerne med et drys fornyelse, når gode traditioner skal holdes i hævd. Og ikke mindst juletraditioner.

Stemas vil ramme begge dele, når der i dag fredag 27. december holdes jul på værkstedet på Tolsagervej 2 ved Hadsten. De sædvanlige værkstedsaktiviteter suspenderes for en stund, og i stedet rigges an til åbent hus.

- Helt overordnet står der bare julehygge på programmet. Vi vil gerne hilse på så mange af vores kunder og andre bekendte som muligt og ønske godt nytår. Stemas' jule-åbent-hus er en mangeårig tradition, både for os i firmaet og for mange af vores kunder. Mange benytter dagen til lidt jule-afstresning og en maskinsnak. Der bliver naturligvis lejlighed til at se på Weidemann-læssere i alle størrelser, Yanmar-gravemaskiner og komprimeringsgrej fra Ammann. Vi sørger også for at være klar med gode tilbud på både nye udstillings- og demo-modeller og på brugte maskiner, siger Poul C. Pedersen fra Stemas.

Han kommer i øvrigt også til at fungere som julemandens hjælper, når der skal deles gaver ud. Stemas har en gedigen portion præmier klar, som skal afleveres på dagen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce