Lyt til artiklen:

Kraftkarle frem i tide

00:00
Hastighed: ???x
01:18

Abonnementsartikel

På trods af problemer med fragt af nye maskiner, så bugner Have og Landskab 2021 af nyheder. Det gælder også for Sønderup Maskinhandel A/S, der har to helt nye maskiner med.

- Vi er superstolte over, at det er lykkedes os at få to maskiner, der faktisk bliver præsenteret på EIMA 2021 i uge 42, med på Have & Landskab, siger Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel A/S.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Fra BCS har vi deres nye traktor Spirit 70, som er det seneste skud på stammen fra firmaet. Faktisk er den så ny, at den straks efter Have & Landskab skal retur til BCS igen, siger han. Den nye Spirit 70 er en lille, men stærk med 63 HK, men det er ikke den eneste nyhed, firmaet har med på årets messe.

- Vi har også en helt Cast-minilæsser med. Det er Cast Maxo Dualspeed, og her er virkelig tale om den stærke dreng i klassen. Det er en rigtig kraftkarl, der samtidig har en fornuftig egenvægt, siger Ole Hosbond.

Cast Maxo har egenvægt på 2350 kg, løftehøjde 3.300 mm. og en løftekapacitet på 2.100 kg.

Have & Landskab åbner onsdag den 25. august.

rich-media-2
BCS Spirit parat til afgang: Fra venstre er det Ole Hosbond, Tommy Kærgaard og Dennis Risgaard fra Sønderup Maskinhandel. Pressefoto.