Nu lancerer Linddana deres flishugger TP 175 E som den grønneste udgave i TP Stage V-familien.

Producenten Linddana har de seneste to år arbejdet med udviklingen af en batteridrevet flishugger i mellemklassen. Nu lancerer firmaet maskinen som den absolut grønneste udgave i TP Stage V-familien, og de første kunder har allerede fået første levering af Linddanas TP 175 E.

Linddanas forhandler i Rødovre har allerede solgt en TP 175 E-maskine til Zoo i København. Han fortæller, at Zoo har valgt Linddanas TP 175 E ud fra ønsket om at arbejde med grønne maskiner. Reduceret støj var også et argument, da haven har et følsomt miljø i forhold til støj grundet dyr og gæster.

Næste trin

Ifølge producenten belaster den nye TP 175 E miljøet minimalt. Maskinen udleder nemlig ingen CO2, og samtidig er den langt billigere at bruge end alle tidligere modeller.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Selvom den nye maskine er batteridreven, så kan den det samme som tilsvarende konventionelle modeller. TP 175 E har et 65V batteri med 280 ah. Den integrerede oplader kan oplade batteriet fra 0 procent til 100 procent på bare syv timer. Batteriet har en driftstid på op til fire timer, når den anvendes til oprydningsarbejde, og den har mulighed for opladning både under såvel drift som transport.

Mindre støj og ingen røg

TP 175 E bruger Next generation technology og er både City og Eco-friendly. Det gør den brugervenlig for operatøren, der udsættes for mindre støj og ingen røg, og det er samtidig en gevinst for det bynære arbejdsmiljø, som flishuggere i mellemklassen ganske ofte opererer i.

Derudover er vedligeholdelsen af maskinen ifølge Linddana også blevet langt nemmere med den nye batteridrevne TP 175 E.