Ryobis nye 18V batteridrevne multisav er et alsidigt værktøj.

Den nye multisav R18MMS-0 fra Ryobi er beregnet til at kunne skære i mange forskellige materialer som træ, metal, gipsplader, plast og fliser.

Det gummibelagte greb giver ifølgede producenten god kontrol over saven, og kombineret med en innovativ dykfunktion, er det muligt at skære midt i et arbejdsemne, hvilket gør saven meget alsidig.

- Saven er en fantastisk problemløser. Den skærer let ned i materialet og bevæger sig uden besvær op mod et arbejdsemne, som f.eks. et panel, takket være ribberne på siden der nedsætter friktionen, siger Marcus Fritz, Product Manager hos Ryobi.

Saven har udtag til støvudsugning, så den kan tilsluttes en støvsuger, og holde arbejdsområdet rent. Udtaget kan også vinkles, hvis det ikke bruges sammen med en støvsuger. På den måde kan du lede savsmuld og støv væk fra dig selv, så du undgå at få det på dit tøj.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Nem at indstille

Det ubelastede omdrejningstal på 4.250 o/min. og skærekapacitet er på 26 mm i træ, 2 mm i metal eller 9 mm i fliser.

Værktøjsfri dybdejustering gør det hurtigt og nemt at indstille saven til forskellige opgaver. Takket være beskyttelsesskærmen af metal har saven også øget holdbarhed og længere levetid.

Saven leveres med en multiklinge, der kan skære i træ, metal, gipsplader og plast uden at skulle skiftes. Derudover medfølger også en fliseklinge samt et parallelanslag, hvilket gør det lettere at save lange lige snit med perfekte resultater.

18V multisaven er den seneste tilføjelse til ONE+, hvor ét batteri kan bruges til over 100 forskellige have- og elværktøjer, og alle One+ værktøjer og batterier leveres med en treårig garanti.

rich-media-1
Ryobi R18MMS-0. Pressefoto