RE 170 Plus er den seneste i rækken af højtryksrensere fra Stihl.

Med den nye højtryksrenser fra Stihl er vi oppe i den højere ende af kategorien højtryksrensere i mellemklassen. Maskinen har et arbejdstryk på 150 bar og er dermed i stand til at fjerne selv det mest krævende snavs.

- Den er et kraftfuldt og praktisk redskab med et bredt anvendelsesområde. Den er egnet til alt fra rengøring af arbejdsmaskiner, køretøjer og værksteder til forskellige typer opgaver i hus og have, siger Henrik Tångberg, som er Technical Customer Support hos Stihl Danmark.

Mellemklasse med høj effekt

RE 170 Plus er en robust højtryksrenser i mellemklassen med høj effekt. Den leveres med to mundstykker - et justerbart med punktstråle samt et nyudviklet rotationsmundstykke med ekstra høj rengøringskraft til fastgroet snavs på mindre sarte overflader. Enkle og praktiske knapper gør det nemt at justere trykket til den enkelte opgave.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Højtryksrenseren er udstyret med flere funktioner - blandt andet et justerbart teleskophåndtag og en aftagelig lanse, der er en hjælp ved både transport og opbevaring. Designet med integreret vogn og store hjul betyder, at RE 170 Plus er let at flytte - også på trapper og i mere krævende terræn.

Ekstra komfort

- Plusset står for den ekstra komfort, som er resultatet af smarte detaljer som for eksempel fleksibel ledningsholder, så man slipper for tidskrævende ledningshåndtering, samt hele 12 meter lang højtryksslange og slangeopruller med sammenklappeligt håndtag, siger Henrik Tångberg.

Ud over det bløde teleskophåndtag i gummi har højtryksrenseren også et håndtag i aluminium, så den nemt kan løftes. Messingpumpen med keramiske cylindre bidrager til maskinens driftssikkerhed og slidstærke egenskaber.

RE 170 Plu har en integreret 2-liters beholder til rengøringsmiddel, og doseringen styres nemt med drejeknappen.

Der findes desuden forskellige former for ekstra tilbehør til særlige steder og rengøringsbehov, for eksempel roterende børster, spulerør og altanrenser, hvormed maskinen har endnu flere anvendelsesmuligheder.