Campen Auktioner har endnu en gang en håndfuld veterantraktorer under hammeren. Blandt andet en Volvo BM T814C, der sidste år blev solgt til 248.000.

Er du træt af corona-indspærringen og længes efter et hjemmeprojekt, så har du nu muligheden for at anskaffe dig en veterantraktor til at få tiden til at gå med.

Og er det dygtig, kan det være, at du kan gøre dig en god forretning.

Campen Auktioner har nemlig igen en håndfuld veteraner under hammeren, og blandt veteranerne er en Volvo BM T814C Turbo.

Netop sådan en model blev sidste år solgt til 248.000 kroner på den svenske auktion Klaravik.se. Grunden til den høje pris var, at svenskerne i stor stil er begyndt at købe gamle Volvo veterantraktorer, men det kan jo være, at de ikke har fået øje på dette eksemplar.

Volvoen er fra 1979 og kommer med en turbo, der bare har kørt 200 timer efter montering. I skrivende stund - den 24. februar - er højeste bud 101.000 kroner.

Tre grønne

Udover den eftertragtede Volvo, har auktionshuset tre af de grønne John Deere modeller - henholdsvis en John Deere A fra cirka 1950 samt to styk B-modeller under hammeren.

Verdens stærkeste traktor lever igen

Se også:

Verdens stærkeste traktor lever igen

Endelig kan du redde dig en gammel grå Ferguson, nærmere betegnet en god gammel benzin-model, eller en Fordson Super Major med ikke mindre end 9.648,2 timer på tælleren

Auktionen kører frem til den 14. marts, så der er både tid til at tænke sig om og se nærmere på de fantastiske maskiner på Campen Auktioner.