Dugfriske modeller fra TGB med nye funktioner.

Mens det er velkendt, at firmaet C. Reinhardt står for importen af Suzuki herhjemme, så er der nok ikke så mange, der kender deres TGB-modeller.

TGB er et taiwansk ATV-mærke, men indtil nu har C. Reinhardt mest satset på at lancere modellerne i Sverige. Men det ændrer sig nu.

- Hvor vi tidligere har fokuseret mest på Sverige med TGB'erne, så retter vi nu fokus mod Danmark. Det gør vi, fordi de nye modeller er interessante for Danmark, da de alle kan indregistreres som traktor, siger Jens Stillenmunkes, Sales Manager hos C. Reinhardt.

Nye funktioner

To af de dugfrike modeller kommer med nogle helt nye funktioner. Der er tale om TGB Blade 1000LT EPS og TGB Blade 600 EPS, og begge modeller er udstyret med såkaldt Turf Mode.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Med Turf Mode går man fra et normalt ATV-differentiale, hvor begge baghjul altid kører med samme hastighed, til muligheden for at åbne det bageste differentiale, fortæller Jens Stillenmunkes.

- Det betyder, at det inderste hjul under Turf Mode vil stå stille i snævre sving. Hermed har man muligheden for at tilpasse kørslen og dermed skåne det underlag, man kører på.

Ifølge Jens Stillenmunkes er denne option normalt forbeholdt noget større og dyre modeller, men her kommer det altså også på en 600cc-maskine.

TGB kommer som nævnt fra Taiwan, hvor man har produceret modellerne siden år 2000. Serien spænder fra 500cc til 1000cc.

rich-media-1
TGB Blade 600 EPS. Pressefoto.