Den måneds præmie i Fritidsmarkedets Facebook-konkurrence er en højtryksrenser fra Ryobi.

I år har vi valgt at flytte konkurrencen over på Facebook, hvilket gør det hurtigere og nemmere for alle at deltage. Det eneste du skal gøre, er at gå ind på Fritidsmarkedets Facebook-side og kort fortælle, hvem du synes skal vinde månedens præmie.

Og nu er der endnu flere præmier, faktisk starter vi en ny hver eneste måned. Så hvis du virkelig vil være med i spillet om de mange præmier, så følg os på Facebook, så er du hele tiden med, når der dukker nye præmier op.

Heftig højtryksrenser

I denne udgave af Fritidsmarkedets Facebook-konkurrence er præmien en elektrisk højtryksrenser på 130 bar fra Ryobi. Maskinen har en 1800W motor med en strømningshastighed på 380 liter i timen gennem en højtydende aluminiumpumpe. Selve højtryksslangen er en fleksibel, stålforstærket slange på seks meteer, der holder formen (beskytter imod knæk).

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Højtryksrenseren er velegnet til at rengøre både fliser og facader samt mere følsomme emner som bil, båd eller knallert. Den har indbygget oprulningshjul til slangen og krog til opbevaring af kabel samt integreret en liters sæbetank. Højtryksrenseren er desuden udstyret med en hævert funktion til vandet, og den leveres med vario- og turbolanser og vandfilter.

Ryobi RPW130XRBB har en vejledende udsalgspris 1.499, - inklusiv moms, og den er sponseret af Ryobi.