Den nye SMC 850L Twin kommer med 70 heste og god plads til en ekstra passager.

Netop i disse dage forventer Chris Brøcher hos ProATV, at den spritnye ATV SMC 850L Twin ruller ind på hylderne i butikkerne. Og det er med stor forventningsglæde, at ATV-importøren tager imod den nye maskine.

- Det er simpelthen lige meget, om du vil bruge maskinen til arbejde eller fritid; den har kræfter til det hele. Man er nødt til at prøvekøre den for at forstå, hvor overskudsagtigt, at den kommer frem, siger Chris Brøcher.

Den nye SMC 850 Twin henvender sig som udgangspunkt til landbrug, entreprenører og skovbrug, men ifølge importøren kan den så meget mere.

Den kommer med en 2-cylindret Twin-motor med 70 hestekræfter og EFI (Electronic Fuel Injection), kardantræk og 4x4, og maskinen kan indregistreres som T3a-traktor.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Gearsystemet er automatisk med høj/lav- og bakgear, og ATV'en er selvfølgelig udstyret med el-start. Så det er stort set bare at springe på den og give gas, og så er man afsted.

Plads til ekstra passager

SMC 850L Twin udstyret med et sæde, der giver god plads til en passager, så med andre ord kan den registreres til at køre med to personer. Bremser foran har dobbelt hydrauliske skiver, mens bagbremsen har en enkelt hydraulisk skive.

Maskinen har en tørvægt er 455 kilo, og den måler 232 centimeter i længden, 124 i bredden, og frihøjden er på 21 centimeter, så man burde kunne komme frem de fleste steder. Endelig kan den selvfølgelig trække udstyr som en aktuatorstyret 3-punkts lift, trailere, slagle- og rotorklippere og meget mere.

rich-media-1
Maskinen har god komfort for to personer. Pressefoto.