Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Hækkeklipper når nye højder

Af boa -

  • 104702_1
  • 104702_2

Del artiklen:

Ny batteridrevet stanghækkeklipper fra Stihl.

Fra Stihl kommer nu et længe ventet supplement tilpasset producentens Compact-batterisystem. Der er tale om den lette stanghækkeklipper HLA 56, der er udviklet til villahaven med høje eller brede hække og buske, som nu kan klippes uden at skulle stå oppe på en stige.

HLA 56 er lydsvag, og ifølge Stihl er den både let at løfte og let at betjene, og man slipper for en ledning, som alligevel altid er i vejen, når der skal klippes hæk.

HLA 56 har en samlet længde på 210 centimeter, og den kan justeres i syv forskellige positioner: fra -45 grader til +90 grader - helt uden værktøj. Desuden er den delbar, hvilket gør den nem at transportere og opbevare, selv hvor pladsen er knap.

Højt og lavt uden anstrengelse

HLA 56 har en 45 centimeter lang, tosidet kniv, der arbejder med høj hastighed og giver et godt resultat selv ved høj belastning. På trods af længden af stanghækkeklipperen, er komfortabel at håndtere i både lodret og vandret position, og den vejer ikke mere end 3,8 kilo uden batteri.

- Den unikke egenskab ved denne hækkeklipper er evnen til at arbejde både højt og lavt uden at skulle anstrenge sig, og så det at både kniven og skaftet kan indstilles forskelligt - og hvis maskinens længde stadig ikke er tilstrækkelig, findes der et forlængerrør, siger Rene Gjølander, der er teknisk chef hos Stihl i Danmark.

Stihls Compact-system gør det muligt at bruge ét og samme batteri til flere maskiner. I denne batteriserie findes hækkeklippere, løvblæsere, trimmere, motorsave og plæneklippere.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame