Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

STIGA A 1500 - Bedst i test

21. jun. 2023 | Indrykket af STIGA A/S

Lyd og Billede har bedømt STIGA A 1500 kabelfrie robotplæneklipper, til bedst i test!

Del artiklen:

Lyd og Billede Home har udført en test af flere kabelfrie robotplæneklippere, herunder Husqvarna Automower 430 X Nera, Ecovacs Goat G1, Ecoflow Blade og Segway Navimow. Vi er glade for at kunne meddele, at STIGA A 1500 har opnået anerkendelsen som "bedst i test". Læs testen her og hele testen af STIGA A 1500 her

I testen har Lyd og Billede Home evalueret de fem nævnte kabelfrie robotplæneklippere, og STIGA A 1500 har fået fremragende vurderinger. De skriver blandt andet:

"STIGA leverer en solid og gennemtestet robotplæneklipper, som gør det den skal.

  • STIGA A er også blandt de mest lydløse robotter vi har testet. Den kan praktisk talt ikke høres.
  • Generelt set imponerer STIGA A 1500 med sin grundighed og med en app som indeholder en meget enkel og intuitiv navigation

STIGA A 1500 vinder gruppetesten, men det er en kneben sejr, for alle fem robotter har gjort det godt. Men de avancerede klippemønstre, den lille, lette og stort set lydløse maskine og den grundighed og stabilitet i forhold til navigationen, som robotten leverer, gør den til et helt igennem trygt valg."


Virtuelle grænser

STIGA A 1500 er en kabelfri robotplæneklipper, der ikke kræver et afgrænsningskabel. Den har virtuelle grænser, som du kan tilpasse efter dine ønsker og behov. Den patenterede AGS-teknologi registrerer signalkvaliteten inden for afgrænsningsområdet og foreslår derefter optimale klippecyklusser, så signalet ikke går tabt undervejs. Robotten kan nemt styres via STIGA.GO-appen.

Med STIGA A 1500, der er udstyret med et integreret ePower-batteri, kan du klippe plæner på op til 1500 m2. Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klippe plænen. Den vil foreslå nogle tidspunkter, som du kan acceptere eller tilpasse efter dine behov. De kraftfulde ePower-batterier er pålidelige og har en lang levetid. Selv efter 1500 opladninger (svarende til cirka 4 års brug) vil batteriet stadig have en kapacitet på 80 %. Læs mere om STIGA A 1500 og vores andre kabelfrie robotplæneklippere her.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter