Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Profil

BG Flux

BG Flux er den samlede online salgsplatform for alle selskaberne i BG Group: BG Termic Plus, BG Burcharth, BG Byggros og BG Millag.

BG Flux samler sortimentet fra alle vores selskaber, så du nemt og hurtigt har overblik over vore professionelle produkter  inden for tekniske artikler, byggetekniske løsninger, grønne løsninger, samt smøreudstyr.

Vi leverer bredt til både professionelle og private kunder, der er interesserede i specialiserede produkter til byggeri og anlægsarbejde.

Vores selskaber

BG Termic Plus er nyeste skud på stammen og bygger på det tidligere BG Biovarme og BG Burcharth Ventilation. Termic Plus kombinerer varme og ventilation for et sundere indeklima og mere langsigtede løsninger. Høre mere om vores ventilationsløsninger og varmeløsninger på www.termicplus.dk.

BG Burcharth er vores professionelle forhandler af tekniske artikler, såsom slanger, koblinger, spændebånd og pakninger samt smøreudstyr og pumper. BG Burcharth har specialiseret sig i produkter til industrien siden 1924. Læs mere om vores produkter på www.burcharth.dk.

BG Millaq er vores forhandler af færdigsvejste plast- og gummimembranløsninger til deponier, gyllelaguner, faskineindpakninger, samt regnvandsmagasiner. Se mere om vores membranløsninger på www.millag.dk.

BG Byggros er vores leverandør af specialiserede produkter og løsninger til alle niveauer indenfor bygge- og anlægsbranchen. BG Byggros specialiserer sig særligt i grønne løsninger, anlægsteknik, udskillerteknik, løsninger til fugt og indeklima samt regnvandshåndtering. Se mere om vores produkter og ydelser på www.byggros.com.

Byggeri. Hus. Have. grønne løsninger. Tekniske artikler.

Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter