Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Reddot Design Pris: STIGAs nye robotplæneklipper vinder anerkendt design pris

18. jul. | Indrykket af STIGA A/S

Den kabelfrie STIGA A 1500 robotplæneklipper vinder den anerkendte Red Dot Design pris inden for “Garden tools and equipment” kategorien.

Del artiklen:


Vi er glade for at kunne offentliggøre at STIGA har vundet den eftertragtede Red Dot Design Pris med vores nye STIGA A 1500 kabelfrie robotplæneklipper for sit unikke produktdesign i “Garden tools and eguipment” kategorien. Her lægger de vægt på at STIGA har formået at udvikle et design der får høj ydeevne og innovativ teknologi ind i et æstetisk design.


Imponerende teknologi og design

I udviklingen af STIGAs kabelfrie robotplæneklippere har det været vigtigt for vores produktudviklere at have fokus på både teknologi og den visuelle oplevelse. En STIGA A 1500 kombinerer netop dette og tager plæneklipning til nye højder med sin avancerede og patenterede teknologi, samt høje kvalitet i produktdesignet.

Den patenterede AGS-teknologi, som alle STIGAs kabelfrie robotplæneklippere har indbygget, sikrer, at du kan planlægge klippecyklusser på forhånd og være sikker på at robotten ikke mister signalet, og dermed går i stå. Takket være det kraftfulde ePower batteri er STIGA A 1500 ikke kun stille, men også energi-effektiv. Opkoblingen foregår via GPS RTK-teknologi, som i trianguleringen af robotten, STIGA Cloud og referencestationen sikrer præcis navigering indenfor det valgte afgrænsningsområde. STIGAs kabelfrie robotplæneklippere styres via STIGA.GO-appen, hvor du også kan tilføje klippefrie zoner og tilpasse afgrænsningsområdet. 


Det er en meget stor ære for os at have fået denne anerkendelse da Red Dot er et af de mest eftertragtede kvalitetsmærker. Red Dot vurderer årligt mærker, produkter og koncepter af en fagjury inden for 3 discipliner: Produktdesign, Mærker og Kommunikationsdesign og Designkoncepter.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter