Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Revledøre sætter stemningen i historisk klitgård

5. okt. 2023 | Indrykket af Vestdøren Aps

Ejerne har valgt at bruge revledøre indenfor for at være tro mod gårdens oprindelige udtryk. Dørene har Vestdøren leveret.

Del artiklen:

I 2000 købte familien Waltersdorff en 152 år gammel klitgård i Hvidesande, som de straks gik i gang med at renovere.

Men juleaften i 2021 brændte stedet, som de brugte som sommerhus, ned til grunden. Efter det besluttede familien sig for at genopføre den historiske klitgård på ny, fuldstændig som den så ud. 

- I den forbindelse har vi fået lavet alle indvendige døre som gamle revledøre, som Vestdøren har leveret. Det er ligesom gamle stalddøre med stalddørsgreb, siger Kim Waltersdorff, som ejer klitgården. 


14 revledøre og skodder 

Vestdøren producerer revledøre til landbrug, bevaringsværdige bygninger, redskabsrum og skure. 

Revledøre er altid uisolerede og leveres med og uden karm og både ubehandlet og færdigmalet. Dørene er af fyrretræ og kommer som enkeltdøre, dobbeltdøre eller halvdøre med mulighed for skydedør. 

Virksomhedens særlige revlebrædder er fingerskarede, så alle knaster er skåret væk. Dette bevirker, at brædderne er mere formstabile end standardrevlebrædder med knaster i. 

I alt har Vestdøren leveret 14 revledøre til klitgården og har også leveret skodder til en række af vinduerne. 

Udover revledøre producerer den vestjyske virksomhed pladedøre, porte, interimsdøre og udhusdøre, hvor der tages hensyn til individuelle ønsker og behov. 


Fantastisk gennemført

Det var vigtigt for familien, at dørene skulle se præcis sådan ud, som de revledøre Vestdøren kunne levere. Derfor er de meget tilfredse med resultatet og med samarbejdet med virksomheden.   

- Det har været helt fortrinligt. Simpelthen. Der har ikke været noget at sætte en finger på, siger Kim Waltersdorff. 

Dørene sætter også den helt rette stemning indenfor, hvilket husets gæster også bemærker.

- De nævner alle sammen, at det er så fantastisk gennemført, at vi har holdt den her stil med de gamle døre, sådan som de også så ud for 150 år siden. Alle har givet meget stor ros, siger Kim Waltersdorff. 


Mere end 20 års erfaring

Vestdøren har hjemsted og værksted i Vestjylland ved bunden af Ringkøbing Fjord. Med mange års erfaring overtog Johannes Nielsen firmaet Stalddøren Vest i 2009 og ændrede navnet til Vestdøren. 

I 2021 havde virksomheden 20-års jubilæum, og Jane Zink Juhl overtog i oktober samme år halvdelen af Vestdøren med ansvar for salg, administration og malearbejdet. 

Fleksibilitet, vestjysk kvalitet, konkurrencedygtighed og kort leveringstid er nogle af de parametre, som Vestdøren ønsker at efterleve.   OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter