Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

En guldgrube af VVS-tilbehør

9. jun. 2021 | Indrykket af DBVVS ApS

Hos DBVVS finder du alt i stumper og ekstraudstyr til din klimavenlige varmekilde.

Del artiklen:

Ventiler, rør, radiatorer, varmtvandsbeholdere, cirkulationspumper og akkumuleringstanke er blot nogle af de mange typer udstyr og tilbehør til blandt andet brændekedler og solvarmeanlæg, som kunder med klimavenlige energianlæg kan finde hos DBVVS i Hesselager på Sydfyn.

Virksomheden er specialister inden for billig kvalitetsopvarming til boliger, og DBVVS bryster sig af landets laveste priser på blandt andet pillefyr, pilleovne og akkumuleringstanke.

- Men vi har meget andet end varmeanlæg på lager. Der er masser af tilbehør til de forskellige anlæg, og derfor fører vi også alle disse stumper og ekstraudstyr. Så mangler man en ventil til sin varmepumpe eller en ny radiator, så kan man sikkert finde det hos os, fortæller indehaver Erik Nystrøm, der opfordrer kunderne til at undersøge de mange muligheder for at indkøbe produkterne billigt på webshoppen på dbvvs.dk

Hos DBVVS finder man desuden et bredt udvalg af fittings til enhver VVS-installation. 

- Produkterne er kendt for deres styrke, kvalitet og høje holdbardhed. Vores udvalg er bredt og vores priser er konkurrencedygtige, lyder det fra Erik Nystrøm.

Du kan se mere om det forskellige tilbehør hos DBVVS her: DBVVS.dk

Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter