Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Profil

STIGA A/S

STIGA blev grundlagt i Sverige i 1934 og har mere end 80 års erfaring i innovative haveprodukter. Forbrugerdrevet innovation har altid ligget STIGA på hjerte. STIGAs mission er at levere førsteklasses haveredskaber, som er fremstillet til at opfylde alle brugeres behov til alt slags havearbejde - hele året rundt.

STIGA er det mest udbredte mærke af plæneklippere i Danmark, men STIGA producerer også en lang række andre haveprodukter, herunder robotplæneklippere, hækkeklippere, havetraktorer, frontmonterede ridere og kædesave.

STIGA har siden 1976 produceret batteridrevne haveredskaber. Siden da har vi fortsat udviklingen og kunne i år 2018 introducere vores 500-serie. Serien er et innovativt batterisystem, der indeholder plæneklippere, græstrimmer, buskrydder, løvblæser og hækkeklipper. I 2021 udvider vi vores sortiment af batteriprodukter med hele 3 nye batteriserier. Læs mere om vores batteriserier her: https://www.stiga.com/dk/epower-batteri-produkter

Ryddelig eller vild, stor eller lille, enkel eller farverig – haver kommer i alle former og størrelser, og det samme gør deres ejere.
Hos STIGA elsker vi alle typer af haver, og vi yder omsorg for hver eneste haveejer. Derfor stræber vi efter at skabe de bedste maskiner og redskaber, så du kan nyde din have.

Læs mere om STIGA på www.stiga.com/dk 

STIGA - Din have, dit liv

Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter