Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

SERVICECENTER SYD APS

Autoriseret Stiga forhandler

Servicecenter-Syd er autoriseret Stiga forhandler i det sønderjyske område. Vi er forhandler og servicere mange mærker: Stiga – Stiga Autoclip – Jonsered – Gardena – Grillo – Klippo – Honda ATV – Ålø frontlæsser – Q8 olie – Aspen benzin – Grene produkter – Hydra Grene alt i hydraulik. 

Servicecenter-Syd er en moderne virksomhed med et godt team, af dygtige og veluddannede medarbejder, som ligger stor vægt på at vejlede kunderne. Lige fra købet og til servicering af produkterne. For at kunne yde en god service, kræver det også et godt reservedelslager. (har vi ikke dem på lager, så skaffer vi dem hurtigt også gerne til andre produkter/modeller) Samt et stort moderne værksted og en butik med masser af gode tilbud.

Vi er altid friske med et godt tilbud. Køber du dine maskiner hos os, er de naturligvis altid klargjort med olie, benzin og testet med den sidste nye software.
Vi fremstiller alle former for hydraulikslanger, og sørger for god service hele vejen. Hos os er en aftale, en aftale!

Med venlig hilsen

Jan Marcussen, IndehaverUdvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame