Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Pilleovn: Et miljørigtigt alternativ til brændeovn

26. maj. 2021 | Indrykket af DBVVS ApS

DBVVS har mange års erfaring samt et stort udvalg af pilleovne til ethvert behov.

Del artiklen:

Overvejer du at udskifte den gamle sundhedsskadelige brændeovn til noget mere klimavenligt, så kan en moderne træpilleovn være et rigtigt godt og prisbilligt alternativ.

Det giver en god effektiv varme fra en brændekilde, der samtidig er skånsom mod miljøet. Desuden er den meget støjsvag.

- Vi sælger rigtig mange af vores egne italienskproducerede Langå pilleovne, som vi tilbyder i forskellige størrelser, farver og faconer, fortæller indehaver Erik Nystrøm, DBVVS.

Let temperaturindstilling

Til forskel fra en traditionel brændeovn har en træpilleovn en kontrolleret forbrænding, som styres af en computer, der korrigerer for luft og pillemængde – dermed skabes en konstant temperatur.

Den ønskede temperatur indstilles via et display i toppen, og så klarer ovnen selv resten. Og tilkøber man en wifi-termostat, så kan man i stedet kontrollere sin ovn med smartsphone eller tablet.

- Modellen er meget let at rengøre. Jeg anser det som et meget stort plus, at kunden selv kan servicere og rengøre, så man slipper for fordyrende service, siger Erik Nystrøm.

Jeg anser det som et meget stort plus, at kunden selv kan servicere og rengøre pilleovnen, så man slipper for fordyrende service, siger indehaver Erik Nystrøm

Ingen fordyrende mellemled

Prismæssigt er det svært at finde andre lige så gode tilbud på markedet, og det er der en rigtig god forklaring på.

- Vi sælger uden om fordyrende forhandlernet og andre mellemled, og derfor kan jeg sælge pilleovne til meget favorable priser, forklarer Erik Nystrøm, som tilføjer, at DBVVS desuden har en god lav og fast pris på installation med egne montører.

DBVVS udstille alle ovne på adressen Svendborg Landevej 42 i Hesselager. De sælges både lokalt og over hele landet gennem netbutikken.

Du kan se mere om Langå træpilleovne her 

Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter