Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Billig og klimavenlig opvarmning med varmepumpe

31. maj. 2021 | Indrykket af DBVVS ApS

Langå Ecoplus er en ny serie af miljøvenlige kvalitetsvarmepumper.

Del artiklen:

Hos DBVVS forhandler man et bredt udvalg af varmepumper til ethvert behov. Langå Ecoplus-serien er en ny prisbillig, grøn og attraktiv serie, som indeholder de bedste komponenter og samtidig som minimum har energimærke A++.

Luft til vand varmepumperne anvender luftens varme – både sommer og vinter – til at producere billig og effektiv varme, som tilsluttes huset varmeanlæg, og det gælder såvel brugsvand som radiatorer og gulvvarme. Ecoplus anlæg findes i forskellige størrelser fra 9,5 til 26 kW.

- Vælger man at erstatte sit gamle olie- eller gasfyr med en ny og moderne luft til vand-varmepumpe, så får man en effektiv og driftssikker løsning, som ikke kun er er god for pengepungen men også for klimaet, fortæller indehaver Erik Nystrøm, DBVVS.

Husk håndværkerfradraget

Mange kunder har været fokuserede på at søge statstilskud til installation af varmepumpe. Denne pulje var dog meget lille og blev hurtigt brugt op. I stedet skal man være opmærksom på håndværkerfradraget, som ifølge Erik Nystrøm er næsten lige så godt som statstilskud – og så gælder det for alle.

Takket være direkte salg til slutkunderne uden om fordyrende mellemled kan varmepumper og tilbehør sælges til meget favorable priser.

- Vi tilbyder også montering af anlæg med buffertank og det hele til en fast pris med vores egne montører, som naturligvis kender alt til produkterne og derfor kan give service af meget høj kvalitet, siger Erik Nystrøm.

Også luft til luft

Han tilføjer, at DBVVS naturligvis også sælger de lidt mindre luft til luft varmepumper, som er meget populære.

- Vi kalder modellen Langå Comfort. Det er en støjsvag og effektiv luft til luft varmepumpe, en god opvarmningskilde til for eksempel sommerhus, garage, anneks og ellers de steder, hvor det ikke lige er mulighed for at montere radiator eller en anden varmekilde. Disse varmepumper er kategoriseret som A+, fortæller Erik Nystrøm.

Han tilføjer, at luft til luft-modellerne også kan bruges til afkøling om sommeren. 

Varmestyringen foregår enkelt med den medfølgende fjernbetjening, eller det kan betjenes med smartphone med app´en "Smart life". Det er også muligt at programmere varmepumpen for automatisk drift med dine ønskede start og slut tidspunkter.

DBVVS udstille de forskellige varmepumper hjemme på adressen Svendborg Landevej 42 i Hesselager. De sælges både lokalt og over hele landet gennem netbutikken.

Du kan se mere om Langå Varmepumper her


Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter