Abonnementsartikel

En speciel leasingpakke fra HCP Finans betyder, at man kan lease den nye eldrevne Club Car Carryall 300 til 937 kroner pr. måned med 20 procent i udbetaling og 72 måneders løbetid. Køber man den nye Club Car Carryall 300 inden 31.3.2015, er der yderligere den fordel, at de første seks måneder er rente- og afdragsfrie, oplyser Martin Hansen fra importøren HC.P Danmark A/S

- Det er altså billigt i forhold til de mange fordele, det praktiske køretøj giver kunderne. Sæt dig ind, drej nøglen og kør lydløst rundt på ejendommen, siger Martin Hansen og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Og så kan man oven i købet køre ind og ud af bygningerne uden generende støj og udstødningsgasser samtidigt med, at man har foder, værktøj, materialer eller andet med rundt på ladet.

Han mener, at den lille eldrevne varebil dermed vil være særdeles nyttig for mange, hvor småture rundt på gården, minkfarmen, rideskolen, gartneriet, golfbanen og så videre er en del af de daglige rutiner.

- Også boligforeninger, parkvæsner, industrier, lufthavne med flere vil få stor glæde af den nye el-drevne Club Car, siger Martin Hansen.

Lang levetid

Club Car Carryall 300 har et funktionelt og enkelt design, og materialevalget sikrer lang levetid. Chassiset og ladet er produceret i aluminium, og både afskærmningen og fronten er lavet af et UV-bestandigt kunststofmateriale.

- Faktisk er materialevalg og levetid et undervurderet punkt, for Club Car holder ekstremt længe og har en langt bedre levetidsøkonomi end eksempelvis billigere maskiner fra Kina. Vi kender kunder, som har haft glæde af deres biler i mere end 20 år, fremhæver Martin Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Energien til Club Car Carryall 300 leveres af seks ottevolts batterier, der lades via en intelligent ladestation. Systemet kaldes IQ-Plus Drivesystem og sikrer batterierne lang levetid, uanset om der sjat-lades hyppigt, eller man kører batterierne helt flade før næste opladning.

Club Car Carryall 300 kan leveres med el-tip, canopytag, frontrude, komplet kabine og lyspakke for indregistrering