'dimension1': '2021-08-26 08:00', 'dimension2': 'Nærvarme Danmark A/S', 'dimension3': '-na-', 'dimension4': '', 'dimension5': '3650', 'dimension6': '2136', 'dimension7': '.', 'dimension9': 'P', 'dimension10': '-na-', 'dimension12': '.'

Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Nærvarme Danmark skal bidrage til varmeforsyningen i Øland Kraftvarmeværksområde

26. aug. 2021 | Indrykket af Nærvarme Danmark A/S

Varmepumper på abonnement er en af del løsninger borgerne i Brovst vælger som erstatning for fjernvarmen, der lukker.

Del artiklen:

Den 7. september kl. 17.00 afholder Nærvarme Danmark et informationsmøde i Øland Medborgerhus. Anledningen er, at borgerne i området skal finde nye opvarmningsformer, når Øland Kraftvarmeværk lukker. Alle, i og omkring Brovst, er selvfølgelig velkomne til at tilmelde sig og høre mere om nærvarme fra en varmepumpe. Arrangementet er gratis. Man kan læse mere om mødet på www.økv.dk.

Initiativet i Brovst er kommet i stand takket være mange henvendelser fra borgere i Brovst, som bakker op og deler budskabet. Gruppen af interesserede er gået sammen om at finde en god løsning, som kan sikre den fortsatte varmeforsyning til deres husstande. 

En varmepumpe er, som fjernvarme, en nem og klimavenlig opvarmningskilde. Regeringen har besluttet, at såvel oliefyr som gasfyr skal udfases, således at varmepumper, i høj grad, bliver en fordelagtig løsning for borgere i området, enten som køb eller på abonnement, hvilket Nærvarme Danmark kommer forbi og fortæller mere om.


Man kan slippe for investeringen og få skattedrag på op til 25.000 kr.

Nærvarme Danmark tilbyder, at man kan tegne en abonnementsordning, så man slipper for en stor investering og alt arbejdet. En sådan ordning inkluderer et komplet varmepumpeanlæg, installation, service og bortskaffelse af det gamle anlæg. Der er ingen risiko for uforudsete omkostninger, da anlæggets enkelte dele udskiftes, hvis noget bliver udtjent – det gælder også selve varmepumpen. Man kan sige, at Nærvarme Danmark tilbyder bekymringsfrihed, og at man hurtigt og nemt kommer i gang fra kun 7.500 kr. Herefter betales et månedligt beløb, der dækker alt. Ønsker man varmepumpen i et andet design, så er det også muligt. Læs mere om mulighederne for at sikre sig varme i hjemmet på her: varmepumpe luft til vand


El til halv pris

For mange husstande ligger der en større besparelse på el og venter. Det skyldes, at Nærvarme Danmarks abonnementsløsning gør det muligt for husstanden at få ”Reduceret elafgift”, hvilket giver en ’rabat’ på ca. 1,11 kr. pr. kWh på hele husstandens elforbrug over 4.000 kWh/år. Du kan beregne din årlige besparelse her


Nærvarme Danmark har mange og gode erfaringer med at arbejde sammen med lokalmiljøer, der ikke har et fjernvarmeværk. Mere end 700 husstande på tværs af hele Danmark har valgt Nærvarme Danmarks varmeløsning.


Vi er en del af noget større

For mange mennesker spiller det en stor rolle at kunne bidrage til den grønne omstilling. Der er tale om nogle grundlæggende værdier, som Nærvarme Danmark naturligvis arbejder med. SEF koncernen, som ejer Nærvarme Danmark, arbejder intenst for den grønne omstilling. SEF er den første elforsyning i Danmark, der er godkendt til at finansiere aktiviteter gennem grønne obligationer.

FN har sat en dagsorden, hvor klimaet skal imødekommes. Det kan man med stor fordel gøre ved at vælge en varmepumpe. En varmepumpe er en langtidsholdbar løsning, der både imødekommer miljøet og samtidig medvirker til, at huset stiger i værdi. Det bliver nemlig mere vanskeligt at sælge en bolig med en varmeløsning som olie, gas eller træpiller. Ifølge Energistyrelsens tal, så er det en markant CO2-reduktion, der sker hver gang f.eks. et oliefyr udskiftes med en luft til vand varmepumpe. Ifølge deres beregning, så udleder en ’typisk’ husstand med oliefyr 5.400 kg. CO2 pr. år og en varmepumpe, der dækker det samme varmebehov, udleder kun 1.300 kg. CO2 pr. år. 


Tilbyder et gratis rådgiverbesøg

I forbindelse med informationsmødet kan interesserede booke et gratis besøg i hjemmet af en teknisk rådgiver, hvor man kan få beregnet den månedlige abonnementsydelse og sikre, at huset er egnet til en varmepumpe.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter