Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Profil

ONJ TRACTORS


Hvad kan vi tilbyde
Hos ONJ Tractors vil man finde maskiner til fritidslandbruget til gunstige priser. Vores mål er at opnå en fortrukken rolle hos vores kunder inden for de områder, vi beskæftiger os med. Derfor vil man hos os altid kunne finde personlig rådgivning og ekspertise fra et engageret hold, der går op i kvalitet og kender maskinerne ud og ind. 


Vores leasingprogram er beregnet til både erhverv og privat. Selvom priserne er i den lave ende af traktorskalaen, kan dette især være en fordel ved fritidslandbrug, hvor vores leasingprogram både gælder traktor og redskaber. Dette giver gode økonomiske muligheder for at opfylde den enkelte kundes specifikke behov. 


Vores Historie
ONJ er et handelsfirma startet i 1987 af far og søn Johannes og Niels Hareskov Jensen. Begge var på dette tidspunkt flyttet i landlige omgivelser, hvor store udendørsarealer krævede ordentligt maskineri. De begyndte at importere og sælge traktorer, og på grund af en solid filosofi bygget på kvalitet, gunstige priser og personlig ekspertise, udviklede virksomheden sig stærk og stabil. 


ONJ har beskæftiget sig med områder som maskinimport, ejendomsinvestering og distribution af kontormøbler. Vi har fået kreditvurderningen AAA (tripple A), hvilket er den højeste kreditværdi.


Se vores:

Landbrugsmaskiner

Have/Park & fritid

Entreprenør

Tilbehør

Læs mere om:

LS Tractor


Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter