Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Klip plænen uden striber - og arbejde

Af boa -

  • 104535_1
  • 104535_2

Del artiklen:

Nye robotplæneklippere fra Gardena til mellemstore haver

Fra Gardena kommer nu en ny serie af robotplæneklippere ved navn Sileno life til mellemstore haver på op til 1.250 kvadratmeter. Robotplæneklipperne er en videreudvikling af Gardenas prisvinder for innovativt design, Sileno City, der er lavet til små haver.

Ligesom City-serien klipper Sileno life plænen ensartet uden striber og gør hurtigt plænen tæt og frodig som et indbydende grønt tæppe. Sådan skriver i hvert fald producenten i en pressemeddelelse.

Ud over at levere en indbydende plæne, så ligge Gardenas nye robotplæneklippere sig på linje med andre nye batteriprodukter, når det gælder hensynet til de nærmeste naboer. Robotplæneklipperen er så støjsvag, at man nærmest ikke kan høre den, selvom den er i gang med at klippe plænen.

Stigninger og smalle passager

Det gør ikke noget, hvis plænen snor sig gennem smalle passager, er fordelt over flere områder eller har store stigninger. Sileno life er bygget til at kunne håndtere komplekse haveanlæg og kan klare stigninger på helt op til 30 procent. Klippehøjden kan justeres uden brug af værktøj fra 2-5 cm.

Anbefaler klippetider

Den nye robotplæneklipper kører i alt slags vejr, og når den er færdig, vender den automatisk tilbage til ladestationen. Her kan man indstille klippetider manuelt eller anbefalet ud fra maskinens beregninger. Vælger man smart-versionen af Sileno life, kan man også indstille og justere klippetider fra mobiltelefonen.

Rengøring af kabinet, hjul og knive klares med en haveslange, og vil du forkæle din robotplæneklipper, kan du købe en garage, der beskytter den mod sol og regn. Taget på garagen kan vippes op, så du let kan få adgang til kontrolpanelet på robotplæneklipperen.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame