Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Nærvarme Danmark fløj forbi 500 kunder

28. apr. 2021 | Indrykket af Nærvarme Danmark A/S

Det går stærkt for energiselskabet, der tilbyder attraktive varmepumpeløsninger. For et år siden var der blot 60 kunder i kartoteket.

Del artiklen:

Siden etableringen af Nærvarme Danmark for et par år siden er selskabet og dets kunder nu oppe på at spare klimaet for 1,3 millioner kg CO2 årligt. Det er gået stærkt. For et års tid siden havde omkring 60 kunder takket ja til at udskifte det gamle olie-, gas- eller pille-fyr med en moderne luft-til-vand varmepumpe. Og nu har Nærvarme Danmark  så rundet 500 glade kunder – hvoraf langt de fleste vælger en attraktiv abonnementsordning.

Vælger du af skifte dit gamle fyr ud med en varmepumpe på abonnement, sørger selskabet for installationen af din nye varmepumpe, og at det kører som det skal hele året rundt. Der er 100 procents tryghed, driftssikkerhed og grønnere varme. Og så er det endda billigere i drift end et traditionelt fyr.


Slip for dyr investering

Når du bestiller nærvarme, kommer Nærvarme Danmark ud og installerer din nye varmepumpe, og dit gamle fyr bliver bortskaffet.

Abonnementsordningen er et prisbilligt alternativ, hvor kunden ikke behøver at lave en stor investering i indkøb. Man betaler en fast engangsydelse og derefter et månedligt abonnement, som er individuelt udregnet for den enkelte husstand.


Design din egen varmepumpe

Som noget helt nyt kan man fremover få folieret sin varmepumpe, da den måske ikke nødvendigvis er et smukt syn op ad husmuren. Du bestemmer selv, hvordan folien skal se ud. Skal varmepumpen falde i et med baggrunden eller skal den træde frem og give liv til omgivelserne? Den kan tilpasses dine behov.

Nærvarme Danmark tilbyder, at man kan designe varmepumpen, så den f.eks. bliver anonym, personlig eller unik. Der er tale om en meget holdbar form for foliering, der holder i mange år. Der er garanti på de første 8 år.

Desuden er det heller ikke nødvendigt, at varmepumpen placeres lige op ad husmuren. Den kan flyttes til et mere neutralt sted. Nærvarme Danmarks direktør har for nylig fået en varmepumpe installeret 30 meter fra huset. Det giver naturligvis en merudgift ved etablering, da rørføringen er mere omfattende, men det er en mulighed, hvis man ønsker det.

Nærvarme Danmark er en del af SEF A/S.


Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter