Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nyt alt-i-ét hestedækken til al slags vejr

Af boa -

  • 97973_1.jpg
  • 97973_2.jpg
  • 97973_3.jpg

Del artiklen:

Nyt produkt: Helhedsløsning fra Mink Horse tager højde for det danske vejr.

Brugen af hestedækken er et ofte diskuteret emne i danske hestekredse. Er det nødvendigt? Hvornår skal man bruge det, og hvilken type er bedst? Men er man tilhænger af brugen af dækken, så er nyheden fra det danske firma Mink Horse sikkert af interesse.

Firmaet lancerer nu et bud på en helhedsløsning, der tager højde for forskellige udgaver af det lunefulde danske vejr. Det sker med et nyt all-in-one dækkensystem.

Det nye system indeholder et regndækken, stalddækken og et fleecedækken. De tre dækkener kan kombineres efter behov, og fordi de er i samme serie, er hesten - ifølge en pressemeddelelse fra Mink Horse - sikret en optimal pasform, der ikke giver gener og slidsår.

Tre dækkener

I all-in-one systemet findes der tre dækkener:

Tripple-A Turnout er et åndbart overdækken i 600 denier ribstop. Dækkenet kan bruges alene som regndækken, eller det kan kombineres med de to andre dækkener. Kombination med Liner giver et dækken med 400 gram fyld, og kombinationen med Cooler giver i alt 250 gram fyld.

Tripple-A Liner er et stalddækken, hvor fyldet er varierende. Der er 350 gram i toppen af dækkenet og 200-100 gram ned af siderne. Det sikrer et let og håndterbart dækken, imens det samtidig beskytter hestens varmefølsomme områder. Dækkenet er velegnet som stald- eller transportdækken.

Endelig er der Tripple-A duo Cooler, som er et 220 gram fleecetæppe i to lag blødt og antistatisk fleece. Det kan både bruges til skridtdækken, afsvedning eller som underdækken til Tripple-A Turnout.

Alle dækkenerne fås i størrelserne 135-165 cm, og de kan købes hver for sig eller som en samlet pakke. Det er også muligt at tilkøbe en 100 gram løs hals, der kan sættes fast på stald- eller regndækkenet.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame