Abonnementsartikel

Bornholmslinjen har sammen med Destination Bornholm et fælles ønske om at holde Bornholm åben hele året. De tre sidste måneder af 2018 - Bornholmslinjens første - peger positivt i den rigtige retning.

Samlet i de tre måneder har der været meget tæt på 25.000 passagerer på ruten mellem Rønne og Sassnitz. I de samme måneder i 2017 var tallet en anelse over 5000 passagerer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Samtidig kan vi se, at den første uge af 2019 har været rigtig god. Det betyder formentlig, at en del tyskere har valgt at holde nytår på Bornholm, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kampagne i Tyskland

Bornholmslinjen og Destination Bornholm har i fællesskab lanceret en kampagne i Tyskland, hvor en del af billetterne har kostet beskedne 19 euro. Den kampagne ser også ud til at have en god effekt.

- Vi får positive tilbagemeldinger fra flere overnatningssteder, som melder om fremgang i overnatningerne henover vintermånederne. Det understøtter, at helårssejlads og markedsføring af den nye mulighed for at rejse direkte har en stor betydning for Bornholms turisme og dermed for hele øen i forhold til jobs og omsætning, vurderer administrerende direktør for Destination Bornholm, Pernille Kofod Lydolph.

Kampagnen med de billige billetter på turen mellem Rønne og Sassnitz fortsætter frem til den 31. marts 2019.