Profil

Nærvarme Danmark A/S

Varmepumpe på abonnement. Helt enkelt.

Bestil et tilbud på en luft til vand varmepumpe på abonnement. Så får du grøn opvarmning uden, at du skal investere mange penge og uden bøvl med installation, drift og service. Vi klarer alt. Start med et uforpligtende og gratis tilbud på her.


Om luft til vand varmepumper på abonnement

Der er mange fordele. Og du får dem alle. Men du slipper for den store investering, og betaler kun 7.500 kr. i opstart og herefter et fast månedligt abonnement. Opstartsbeløb er i øvrigt fradragsberettiget (håndværkerfradraget). Aftalen kan være med eller uden el til varmepumpen. Hvis du vælger med el, så får du allerede fra første kWh den laveste elafgift og vi indkøber vindstrøm (oprindelsesgarantier), så løsningen bliver endnu mere klimavenlig.


Vi klarer alt indkøb, koordinering, installation, drift, reparationer og service. Du sparer ofte penge på selve varmeforbruget. Du får grønnere varme, der udleder markant mindre CO2. Du har ingen uforudsete udgifter - heller ikke hvis varmepumpen bliver slidt op og skal udskiftes. Din bolig stiger ofte i værdi på grund af en bedre energimærkning.

Installationen er en komplet installation af en ny luft til vand varmepumpe, varmtvandsbeholder, buffertank og cirkulationspumpe. Og alt VVS-arbejdet og el-installationer. Vi bortskaffer også dit gamle oliefyr, gasfyr eller træpillefyr.

Start med et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan fx starte med at beregne en pris på en varmepumpe her:

NYHED: Efter stor efterspørgsel fra kundehenvendelser tilbyder Nærvarme Danmark nu, at man kan købe sin luft til vand varmepumpe inklusiv en professionel installation i høj kvalitet og med mulighed for udvidet serviceordning og 5 års garanti. Vi hjælper også med at ansøge om midler i tilskudsordningen "Bygningspuljen". Læs mere her.

Leverandør-kompetencer
Projektering af energianlæg, Energisektor - service og vedligehold, Energi

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame