Abonnementsartikel

Foråret er over os, faktisk er sommeren lige om hjørnet, og udendørsprojekterne starter. Alt fra havemøbler og fliser til biler og både bør gøres rene før sæsonen, og uanset opgaven, så er det en højtryksrenser, man skal have fat i. Det har man selvfølgelig indset hos Stihl, der er klar med en helt ny serie af vandsprøjtende rensemaskiner, der består af modellerne RE 90, RE 110, RE 120 og RE 130 Plus.

- Med Stihls brede sortiment af kraftige og brugervenlige højtryksrensere, findes en model til ethvert behov. Rengøring er måske ikke det sjoveste, men en praktisk og effektiv maskine gør det meget lettere, siger Claus Sørensen, der er produktspecialist hos Stihl i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En vigtig ting, når man vælger højtryksrenser, er arbejdstryk og vandstrøm. Jo højere tryk og flow, jo stærkere og mere effektiv er maskinen, og Stihls nye højtryksrensere har arbejdstryk på op til 135 bar og et vandforbrug på op til 500 liter i timen, hvilket giver en kraftig ydeevne, der effektivt renser selv de mest beskidte overflader.

Induktionsmotor

RE 110, RE 120 og RE 130 Plus er alle udstyret med en induktionsmotor med lav støj og lang levetid, og den mindste model, RE 90, kommer med Stihls universelle motor. Alle modeller har en holdbar højtrykspumpe i aluminium.

Maskinerne har et ergonomisk pistolhåndtag og leveres med to dyser - en rotordyse og en fladstråledyse med justerbart tryk. Hertil kommer, at lynkobling på pistolen gør det nemt at udskifte og installere dyser, tilbehør og slanger.

- Alle modeller har høj rengøringsevne og plads til standardudstyret direkte på maskinen, hvilket gør det nemt at holde orden. Det kompakte og praktiske design gør det også nemt at flytte maskinen, uanset hvor du har brug for den, siger Claus Sørensen.

Højtryksrenserne leveres med en rengøringsmiddelbeholder, som let kan monteres på spulerøret. RE 120 og RE 130 PLUS er også udstyret med en doseringsfunktion til den rigtige mængde rengøringsmiddel.