Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Stiga præsenterer hidtil største ZT-rider

Af kras -

  • 106065_1

Del artiklen:

Den nye zero turn rider fra Stiga, ZT 7132 T, er deres største til dato, og den indeholder samtidig en række egenskaber, som gør den ideel til den professionelle bruger.

Zero turn rideren er udstyret med en kraftfuld, 2-cylindret Kawasaki-motor, som giver en god ydeevne, mens den store brændstoftank på næsten 19 liter gør, at maskinen kan arbejde i længere tid ad gangen. Det gør maskinen ideel til klipning af store græsarealer.

Robust konstruktion

ZT 7132 T er udstyret med et klippeaggregat i kraftigt stål, hvilket giver en effektiv klipning og sikrer en lang holdbarhed. Derudover har denne zero turn rider en mere robust ramme, hvilket er med til at øge maskinens holdbarhed yderligere.

Ligesom de resterende zero turn ridere i Stigas sortiment, er maskinen udviklet til at klippe store plæner på meget kort tid, da den kan klippe græs ved høj hastighed. Denne egenskab er kun blevet forbedret i og med, at maskinen har fået en endnu højere tophastighed på 13,8 km/t. For at sikre de bedste køreevner er den nye zero turn rider desuden udstyret med pro-grade transmission.

Betjening fra sædet

ZT 7132 er udstyret med flere funktioner, som er med til at sikre en høj komfort. Justerbare styrestænger, komfortabelt sæde med høj ryg og armlæn, fodstøtte og fodbetjent aggregatløft, som giver mulighed for at hæve og sænke klippeaggregatet uden at skulle stå af maskinen. Det er på zero turn rideren desuden muligt at vælge mellem 15 forskellige klippehøjder ved hjælp af selektoren, som er placeret ved siden af sædet.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame