Abonnementsartikel

Avant Danmark har sammen med Toftlund Maskinfabrik udviklet en ny og forbedret underhegnsklipper, der er klar til at blive vist frem for publikum på Landsskuet i Herning i dagene 2. til 4. juli.

Den nye klipper har fået navnet Under Hegn Klipper TFTL og leverer en tættere klipning og større effektivitet på grund af den nye konstruktion:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi havde selv oplevet visse uregelmæssigheder ved den nuværende underhegnsklipper, som vi mente kunne forbedres, og derfor henvendte vi os til vores samarbejdspartner i Toftlund, fortæller indehaver Jørgen Jensen, Avant Danmark og fortsætter:

- Vi har allerede haft den med til snigpremiere på et par af årets dyrskuer, hvor folk har været meget begejstret for den nye underhegnsklipper, især på grund af teleskopudskuddet med det justerbare ophængsled, som er perfekt til de forskellige klippeopgaver.

To knive

Redskabet har to knive og er velegnet til både græsslåning og brakpudsning, da den roterende glideskive kan højdejusteres til den ønskede opgave. Underhegnsklipperen leverer en klipning, der efterlader græsset i en højde på cirka 4-8 centimeter.

Klipning langs skråninger

Med teleskopudskuddet på klipperen kan redskabet række op til 2,2 meter ud fra maskinen og dermed klare klipning langs skråninger uden at minilæsseren behøver at køre op ad skrænten.

- Udover almindelig græsklipning langs foldene, er klipperen også velegnet til klipning langs og ned i grøfter. Yderligere kan klipperen også være behjælpelig, hvis der opstår akut behov for mindre beskæringsopgaver op i 3,5 meters højde. Her kan underhegnsklipperen desuden klare grene på op til 3-4 centimeter, selvom redskabets hovedopgave er græsklipning, fortæller Jørgen Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Underhegnsklipperen er velegnet til alle Avant minilæssere fra 400-serien og opefter, og den kan bruges af alle, der har behov for klipning langs folde og grøfter inden for landbruget, uanset om det er til professionel eller hobbybrug.jf