Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nye sømpistoler og montageværktøj

Af Torben Jastram -

Del artiklen:

Dewalt udvider sit batteridrevne XR-sortiment med yderlige tre fleksible og effektive montageværktøjer; en dykkerpistol, en klammepistol og en ny gulvpistol.

Dewalts dykker- og klammepistoler er kendte i branchen Med de tre nye, batteridrevne modeller bliver sortimentet i højere grad komplet, da modellerne er skræddersyet til specifikke anvendelsesområder. Det giver den professionelle bruger mulighed for at vælge det helt rigtige værktøj til hver opgave, hvilket dermed giver både øget produktivitet og et slutresultat i høj kvalitet.

Den nye, batteridrevne dykkerpistol DCN680D2 (1,2 mm) passer f.eks. perfekt til indvendigt detaljearbejde som dørgerigter og vinduesrammer, lister og paneler af alle slags.

Den nye klammepistol DCN681D2 (15,6 mm) er designet til finere snedkerarbejde og møbelfremstilling, møbelbetræk, opsætning af køkkenelementer, reoler, mv., men kan også bruges til at fastgøre isoleringsmateriale.

DCN682D2-QW (5,6 mm) er den første batteridrevne gulvpistol af sin slags og letter lægningsarbejdet betragteligt ved at skyde meget hurtigt og jævnt med en hastighed på op til fire klammer i sekundet.

Flot finish med præcision

Samtlige nye modeller er ekstra kompakte og lette, hvilket gør dem fleksible at bruge, også i trange omgivelser, og de er nemme at komme til med i alle forskellige vinkler.

Med Dewalts kulløse motorteknik og det opladelige 18 V XR-batterisystem har de nye modeller også en optimal driftstid med op til 1.200 skud pr. opladning. At de to medfølgende batterier desuden virker til alle typer værktøj i 18V XR-serien gør det nemt at skifte ud og altid have et opladet batteri ved hånden.

De nye modeller er udviklet til at være højeffektive og er blevet udstyret med præcisionsspids, dybdestyring og muligheden for hurtigt at vælge mellem enkelt- eller serieskud. Det giver en meget flot finish med en helt præcis placering af dykkere og klammer.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame