Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Vind en klægfælde - din hest vil elske dig for det

Sponseret af boa -

  • 99084_1
  • 99084_2

Del artiklen:

Sponseret indhold

Info

Bliv medlem af Facebook-gruppen "Alt om hesten" og deltag i konkurrencen om en effektiv klægfælde til din hest.

Fritidsmarkedet har startet en ny gruppe på Facebook. Gruppen "Alt om hesten" henvender sig til alle seriøse hesteejere, og her finder du fremover de bedste nyheder og historier fra Fritidsmarkedet - og ikke mindst mindst masser af tips og tricks til dig og til din hest. Plus vi inviterer dig til at deltage i debatter og bringe dine synspunkter og interesse ind i gruppen.

For at gøre det spændende fra starten, så deltager du automatisk i konkurrencen om den populære H-Trap-fælde mod klæg og hestebremser, hvis du melder dig ind i gruppen inden den 31. marts. Vinderen udtrækkes tirsdag den 3. april og offentliggøres naturligvis på Alt om hesten.

Klæg er en konstant plage

Fælden, der er sponsoret af firmaet Tanaco, har en værdi af 2.275 kroner inklusiv moms, og Tanaco oplyser, at fælden reducerer antallet af klæg og bremser med op til 95 procent.

Klæg er en konstant plage især i perioden fra maj til oktober på den nordlige halvkugle og er ekstremt stressende for kvæg, heste og andre husdyr. H-Trap anvendes udendørs, hvor den placeres ude på marken, hvor klæg og hestebremser ønskes bekæmpet.

Efterligner hestebagdel

H-Traps store, sorte plasticbold efterligner en hests bagdel. Bolden varmes op af solen og tiltrækker derved klæg og hestebremser. Hestebremsen tiltrækkes af den infrarøde stråling fra den sorte bold, og da bolden er så stor forveksler de stikkende insekter bolden med et dyr. Når insektet lander på den sorte bold, vil det forsøge at stikke. Men da det ikke lykkes, vil insektet lette igen og flyver derved op i fældens insektbeholderen, der er fyldt med vand. Insekterne fanges i beholderen og drukner i vandet.

Fælden har en diameter på 1,20 meter og en højde på 2,20 meterdækker og dækker et areal på cirka 10.000 kvadratmeter.

For at deltage i konkurrencen skal du som nævnt melde dig in i gruppen i den nye Facebookgruppe "Alt om hesten" - vinderen udtrækkes den 31. marts 2018 og offentliggøres i "Alt om hesten" på Facebook.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame