Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Profil

Boxit

FLEXIBEL CONTAINERLEJE 

CONTAINER HOS DIG - ERHVERV

Brug en materialecontainer når du har brug for xtra plads i kort eller lang tid. Kan du fx spare penge ved at købe et større vareparti, har du brug for et sæsonlager, skal du bygge om, udvide eller renovere, så er en container fra BOXIT en økonomisk og flexibel løsning. 

Har du behov for at opbevare værktøj, varer, maskiner eller inventar trygt og sikkert, er en container et sikkert valg, når du skal beskytte mod tyveri. 

ISOLERET CONTAINER TIL ERHVERV

En isoleret container er et godt valg, når du har behov for en midlertidig lagerløsning til opbevaring af materialer, som ikke tåler fugt. Isoleringen beskytter containerens indhold mod den kodens, der kan opstå ved temperaturudsving. De materialer, du opbevarer, ligger derfor tørt og sikkert.

Vores isolerede containere bliver ofte brugt til opbevaring af byggematerialer, maskiner og andet følsomt udstyr, som ikke tåler fugt.

Det er særligt i vinterhalvåret, hvor temperaturudsvingene er store, er en isoleret container en god og sikker løsning. 

10, 20 eller 40 fod container

Hos BOXIT har vi containere i alle størrelser, så uanset om du skal bruge en 10 fods, en 20 fods eller en 40 fods container har vi containeren til dig.

Kontakt os

Vil du hører mere om leje af opbevaringsrum hos BOXIT, kan du kontakte din afdeling.

Meget mere end containere

BOXIT er meget mere end containere. BOXIT driver også en række depotrumsafdelinger, hvor du kan leje et opbevaringsrum med inspiration fra de amerikanske self-storage rum. Der er rum i alle størrelser, og de udlejes til både private og erhvervsdrivende som manger lagerplads, ekstra opbevaringsplads eller lignende.

I Aalborg C og Risskov har BOXIT også et kontorhotel sammen med depotrummene. Det giver mange forskellige muligheder for erhvervsdrivende, eksempelvis en webshop som administreres fra et af kontorerne med lager i depotrummene.

"Vi har alt hvad vi skal bruge, kontor, internet, lager og hjælp til at tage mod varerne når de ankommer" fortæller Kristina fra den glutenfri webshop.

BOXIT's medarbejdere i butikken tager imod fragtmændene når de leverer varer til de erhvervsdrivende. Både til dem der har kontor, men også til dem der kun har et depotrum. Og det er her hvor det for alvor gør en stor forskel, for nu behøver man ikke være på stedet og vente hele dagen på at fragtmanden kommer forbi.

Værkstedscontainere

Sikre og specialbyggede containere

Kontor i en ombygget container

Mobilt vandbehandlingsanlæg

Container som slusesystem

Besøg plejehjemsbeboere i en container

BOXIT Støtter klubber og foreninger


BOXIT Container

Læs mere om BOXIT Container her:

BOXIT Sweden

BOXIT oppererer også i Sverige med salg af udlejning af containere. Du kan blandt andet benytte dig af BOXIT i Sverige til

Container for private

20 fots container

Containerdepoter

BOXIT's store containerdepoter er beliggende i hhv Hassalager og Høje Taastrup. Herudover anvendes BOXIT's depotrum også som containerdepot, hvor du kan have en container stående med dine ting i. Containerne står på belægningssten så er det nemt at komme til, uanset om du vil køre bilen helt hen til containeren, eller om du har brug for at køre rundt med en palleløfter eller en lille vogn foran containeren.

Leverandør-kompetencer
Byggepladsmateriel
Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter