Profil

BG Termic Plus

BG Termic PLUS er din kompetente leverandør af førende varmeløsninger & ventilationsprodukter. 

BG Termic Plus er etableret på baggrund af to velkendte leverandører - BG Biovarme og BG Burcharth Ventilation. Vores tekniske salgskonsulenter har derfor en bred ekspertise og mange års erfaring i rådgivning og dimensionering af varmeløsninger og ventilationsaggregater, så dit slutprodukt er skræddersyet til lige præcis dine behov.

BG Termic Plus er specialiseret i bæredygtige varmeløsninger til alle behov. Om det er et enfamilieshus eller en større erhvervsejendom, der skal varmes op, så kan vi levere en løsning, der både er miljømæssigt forsvarlig, økonomisk og dimensioneret til dine behov. Vi forhandler varmepumper fra Ochsner, pillefyr og brændekedler fra ETA og ATMOS, samt solvarmeanlæg fra tyske STI.

BG Termic Plus samarbejder også med BSK, som udvikler moderne, energivenlige og støjsvage ventilationsanlæg, dimensioneret til både privatboliger og store erhvervsbygninger. Sammen har vi udviklet TriaAir ventilationsanlægget, der kan skræddersys til alle ventilationsbehov.

Baggrund

BG Termic Plus udspringer af en sammenlægning af BG Biovarme og ventilationsafdelingen under BG Burcharth, som begge er en del af BG Group, som administrerer en række virksomheder indenfor håndværk og byggeri.

BG Biovarme blev grundlagt i 2000 og har en lang historie inden for alternative varmeløsninger, herunder pillefyr og brændekedler fra henholdsvis ATMOS og ETA, der producerer nogle af Europas mest solgte varmeløsninger. Herudover

BG Burcharth er kendt og anerkendt leverandør af tekniske artikler til industrien, og har mere end 90 års erfaring. Sortimentet er bl.a. industrislanger, pakninger, koblinger og spændebånd samt smøreudstyr fra førende producenter i Europa. BG Burcharth har ligeledes en lang tradition for at sælge ventilationsslanger til industrien og byggeriet. 

Med det øgede fokus på bæredygtighed og indeklima i dansk byggeri i dag, var det derfor oplagt at udvide og sammenføje varme og ventilation. Ved at kombinere de to ting, opnår du den optimale komfort i din hverdag.

Med BG Termic Plus om bord får du specialiseret rådgivning fra A til Z. 

Decentrale anlæg. Brændefyr. Pillefyr. Centrale anlæg. Varmepumper.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame