'dimension1': '2021-03-12 08:13', 'dimension2': 'BG Flux', 'dimension3': '-na-', 'dimension4': '', 'dimension5': '2580', 'dimension6': '1815', 'dimension7': '.', 'dimension9': 'P', 'dimension10': '-na-', 'dimension12': '.'

Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Solvarme – naturligt, bæredygtigt og gratis at høste

12. mar. 2021 | Indrykket af BG Flux

Solvarme er naturens eget varmesystem. Det er ren varme fra vedvarende energi. Og det er gratis - Så hvorfor ikke anvende den varme i din bolig?

Del artiklen:

Hos Termic Plus forhandler vi solfangere fra den tyske producent STI SOLAR. De repræsenterer tysk grundighed kombineret med et gennemgående fokus på ren, vedvarende energi. Producenten har arbejdet med solvarme i over 17 år og er altid på forkant med den nyeste udvikling. En solfanger fra STI er derfor altid produceret med den seneste absorberteknik og vakuumbelægning, der giver et særligt stort udbytte. 

En særlig feature ved STI solfangere er den firdobbelte sikring af tætningslæberne, der sikrer at snavs og støv ikke kommer ind imellem glas og tætningslæber. Sker dette, skabes der nemlig en kapillæreffekt, der suger vand ind i solfangeren og derved nedsætter solfangerens ydeevne og levetid betragteligt.

Med en solfanger fra STI er du altså sikret høj effekt og lang levetid. 

Er solvarme noget for dig?

Som med alle andre varmeløsninger, er der naturligvis et par faktorer, der afgør om solvarmeanlæg er noget for dig. Hvis solfangerne skal placeres på bygningen, skal du naturligvis sikre dig, at din konstruktion kan holde til det. Alternativt skal solfangerne placeres på jorden. 

Derudover skal du undersøge dit centralvarmesystem. Såfremt du på nuværende tidspunkt opvarmer dit hus med elvarme, kan det blive en større affære at benytte et solvarmeanlæg, da du derved skal have installeret et vandbåret centralvarmesystem. 

Endelig skal du overveje dit nuværende forbrug af varmt vand. For benytter du mindre end 100 liter varmt vand om dagen til brugsvand og centralvarme, er det ikke sikkert, at et solvarmeanlæg er rentabelt for dig. Men 100 liter er faktisk hurtigt brugt. Et gennemsnitligt brusebad med en almindelig bruser, anvender faktisk op mod 50-100 liter vand. Så en solfanger er oftest en rentabel investering, selv for en lille husholdning.

Solens varme er en vedvarende energikilde

Selvom et solvarmeanlæg naturligvis ikke er gratis at indkøbe og installere, så er det en bæredygtig og miljøvenlig varmeløsning, der er så godt som vedligeholdelsesfri. Og så er solens stråler gratis, så længe man kan udnytte dem via en effektiv solfanger.

Derudover er et solvarmeanlæg CO² -besparende. Faktisk kan du spare op mod ½ til 2 tons CO² udslip om året. Derved vil den mængde CO², der udledes ved produktionen af solvarmeanlægget allerede være tjent efter kun 2 år.

Vi har flere prædefinerede pakkeløsninger, men hjælper gerne med dimensionering og sammensætning af et solvarmeanlæg, så det passer til dine behov og ønsker. Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk. Du er også velkommen til at læse mere på vores hjemmeside.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter