Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Boremaskiner med overskud

Af boa -

  • 104127_1
  • 104127_2

Del artiklen:

Nye 18V-boremaskiner fra Makita sætter ekstra tryk på.

De to nye boremaskiner fra Makita er både til seriøse amatører og professionelle. Begge maskiner er en del af firmaets 18V serie.

Der er tale om henholdsvis bore/skruemaskinen DDF485RTJ og slagboremaskinen DHP485RTJ. Begge har ifølge Makita fået et ekstra kompakt design, som skulle gøre dem lette at arbejde med.

Maskinerne arbejder med borediametre på 38 mm i træ - samt 13 mm i stål og murværk - med slag. I højeste gear når omdrejningerne op på 1.900 per minut med et slagantal på 28.500. De kulfrie motorer har lang driftstid, og Li-ion batterierne på 5,0 Ah lades op på 45 minutter.

Slankere design

For at give maksimal kraft og tryk på bits, er den øverste del af maskinernes håndtag nu mere ergonomisk formet - så det passer til U-formen mellem brugerens tommel og pegefinger. Samlet set har grebet fået et blødere og slankere design, som ifølge producenten gør det mere komfortabelt at arbejde med maskinerne i længere tid.

Motorerne har overbelastningsbeskyttelse har indbygget LED-lys med før/efter funktion. De 2 Makita-nyheder leveres med lynlader, 2 stk. 5,0 Ah batterier og MAKPAC-kuffert.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame