Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

De små maskiner indtager den store scene

Af loc -

  • 106111_1
  • 106111_2

Del artiklen:

Scantruck er klar til tre grønne messedage i Slagelse med både gule, røde og orange maskiner - dog er det de små maskiner, der får det store fokus.

Salgschef Claus Bjerregaard og hans kolleger hos Scantruck satser igen på at møde både nuværende og potentielle kunder, som ikke ofrer tid på hverken landbrugsmessen Agromek, dyrskuerne eller entreprenørudstillingen E&H, når de besøger den grønne messe i Slagelse. Anlægsgartnere og anlægsfolk kigger nemlig ifølge Claus Bjerregaard i andre retninger, når de skal se nyt på maskinfronten

- Have & Landskab er jo netop specialiseret for ikke mindst anlægsgartnere, som derfor ikke behøver tage på Agromek for at se en masse maskiner, som alligevel ikke er relevante for dem. Mange kan naturligvis finde mening i at besøge E&H i Herning hvert tredje år, men det er trods alt mest det store grej, der er i fokus. Derfor glæder vi os hver gang til at tage imod på Scantruck-standen i Slagelse. Have & Landskab er et sted, hvor vi naturligt skal være, og det har da også udviklet sig til en tradition for Scantruck at være med, siger Claus Bjerregaard.

Fire mærker i vigtige roller

Fire maskinmærker får vigtige roller at spille på den 300 kvadratmeter store Scantruck-stand på de tre grønne messedage fra den 28. til 30. august. De to store importmærker Manitou og Komatsu byder begge på flere muligheder - også for mindre maskiner. Komatsu både med gule mini- og midigravemaskiner samt mindre læssemaskiner. Manitou med røde teleskoplæssere i mange størrelser til håndtering af tunge materialer.

Ikke mindst Scantrucks to mærker i mindre læssemaskiner kommer til at gøre opmærksom på sig selv i Slagelse. Tyske Weycors brede program spænder helt fra cirka to tons maskiner til den største på 15 tons.

Hvis en anlægsgartner eller brolægger har behov for endnu mindre grej, hedder løsningen hos Scantruck en amerikansk Mustang, hvor udvalget i knækstyrede minilæssere går fra AL106 på 1744 kilogram til AL708 på små fem tons.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame