Abonnementsartikel

Der falder stjernestøv i manegen torsdag aften, når verdensdressurranglistens nr. 2, tyske Helen Langehanenberg, indtager gulvet for at indvie den danske dressurscene i, hvordan dressurens kunst udspilles i Helens verden.

32-årige Helen Langehanenberg er udlært hos Ingrid Klimke og er verdenskendt for sin succes med avlshingsten Damon Hill, som hun både har vundet 5-års finalen ved UVM i Verden på og senere hen vundet World Cup-finalen. Desuden har ekvipagen spillet en afgørende rolle på det guldvindende tyske landshold ved EM 2013 i Herning og WEG 2014 i Caen - og ved begge disse mesterskaber vandt Helen Langehanenberg og Damon Hill individuelt sølv.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Helen Langehanenberg vil være en af de største dressurkapaciteter, der nogensinde har givet clinic ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning og forventes at trække et tusindtalligt stort publikum. Clinicen, der løber af stablen torsdag den 5. marts, kommer til at foregå med fem danske ryttere, som hver har to heste med. Helen vil på engelsk undervise og vejlede de danske ryttere i uddannelsen af deres heste.