Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Gratis hjælp til til nybyggere

Af boa -

Del artiklen:

Ny hjemmeside klæder nybyggere bedre på, så de får en god og sikker vej gennem byggeprocessen.

Det er en kompliceret proces at bygge et nyt hus. Mange oplever den som krævende når der skal tages en masse beslutninger før og under byggeriet. Samtidig er det ofte den største økonomiske investering i de fleste nybyggeres liv.

I det seneste år er der bygget ca. 6.500 nye huse i Danmark og ifølge Gallup går 80.000 danskere med tanker om at bygge nyt.

- Med ditnyggeri.dk har vi skabt en uafhængig, digital platform, der er målrettet nybyggerne og som tilbyder markedets dybeste og bredeste fagviden, rådgivning og inspiration inden for alle facetter af et nybyggeri, siger Bo Dahl Andersson, der står bag den nye hjemmeside.

- Et husbyggeri er en livsinvestering med mange overvejelser og måske også en nogle bekymringer. Dem vil vi gerne forsøge at hjælpe med at afklare på en overskuelig og måde.

Det store overblik

På hjemmesiden er byggeprocessen delt ind i en række veldefinerede faser, der skridt for skridt tager fat om alle de spørgsmål, der rejser sig i et byggeri.

- I samarbejde med en række fagjournalister og branchens egne aktører har vi samlet relevant information om byggekontrakter, lovgivning, økonomi og tendenser indenfor arkitektur og materialer, siger Bo Dahl Andersson.

- Det er vigtigt for os at skabe en god dialog imellem nybyggeren og myndigheder, byggefirmaer, advokater og håndværkere. Et af vores mål har været at sikre en mere effektiv kommunikation parterne imellem. Mange af usikkerhederne opstår nemlig, når dialogen er uklar, og der ikke er enighed om forventningerne.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame