Abonnementsartikel

Tuchel Trac Mini H8 er navnet på en ny trehjulet minimaskine fra KT Maskiner, som blandt andet kan rense spaltegulve, feje og skubbe foder.

Lige som storbroderen, Tuchel Trac Trio, er også Mini H8 bygget over et trehjulet chassis med styring på baghjulet. Det gør maskinen særdeles manøvredygtig, og den har en venderadius på kun 30 centimeter. Mini H8 har hydraulisk træk på forhjulene, og effekten leveres af en Honda benzinmotor på 11 hestekræfter. Hastigheden reguleres trinløst, og tophastigheden er 8,4 kilometer i timen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere gøremål

Turchel Trac Mini H8 har som standard hydraulisk løft af redskab, og der er ført olieudtag frem, så der kan monteres redskaber med hydraulisk drift på maskinen.

- Turchel udviklede Mini H8 som staldmaskine med speciel fokus på renholdelse af spalter og som foderskubber på foderbordet. Men med det kompakte design og med mulighed for hurtigt at skifte redskab vil Mini H8 også være velegnet til vedligehold på udenomsarealer, hvor den både kan feje og rydde sne. Vi forventer også, at der bliver udviklet en frontmonteret græsklipper til den trehjulede maskine, og så vil ikke blot landbruget men også eksempelvis boligforeninger kunne have glæd af Mini H8, siger Poul Andresen, KT Maskiner, som har importen af den lille tysker.