Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

Nolako

NOLAKO A/S er et handels-og argentur firma som er grundlagt i 1988 af branchefolk.

Nolako A/S som er en forkortelse af Nordisk Lastbil Komponenter, beskæftiger sig med salg og markedsføring af komponenter og udstyr til den Skandinaviske transportbranche.

Fremtidssikrede komponenter

Nolako A/S bestræber sig på at have et leveringsprogram, der for både bruger og montør er interessante. Dette leveringsprogram er hele tiden under udvikling, dette for at kunne betjene vores kunder med de nyeste og fremstidssikrede komponenter.


Landbrugs produkter

Leverandør af frontlæsser redskaber og udstyr

Nolako A/S har igennem årene udvidet programmet med et stort udvalg af kvalitetsredskaber til traktor og minilæssere. Programmet er udvidet i samarbejde med vores leverandører fra transportbranchen som også har produktion af redskaber og frontlæsser udstyr.

Alle produkter er fremstillet i højeste kvalitet og beregnet for professionelt brug. Nolako A/S er lagerførende i standard komponenter og normalt vis er der kortere leveringstid på øvrigt udstyr.

Herunder er et udpluk af vores produkter, besøg vores hjemmeside og se det fulde produktsortiment. https://nolako.dk/landbrugs-produkter 

Produkter

Adapterbeslag

A-rammer

Balletænger

Ballespyd

Ballegafler

Big bag løft

Ensilagegreb

Gødningsgreb

Konsolsæt


Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame