Abonnementsartikel

En ny gummiged til landbruget med en lille venderadius og som samtidig er meget smidig og stabil. Det er den korte beskrivelse af Torion 956 Sinus, der er den største model i en serie på tre maskiner fra Claas.

Gummigeden er kåret som en tostjernet nyhed på Agromek 2018, der finder sted den 27. - 30. november i Herning. Her præsenteres den af Danish Agro Machinery A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Torion 956 Sinus opnår en lille venderadius ved at den både er knækstyret og drejer på baghjulene. Så snart føreren ?knækker? gummigeden med rattet, styrer bagakslerne synkront med.

Drejer på bagakslen

Stabiliteten opnås netop ved at maskinen drejer på bagakselen, og derved kan knækstyringen begrænses til 30 grader i stedet for som normalt 40 grader.

Selv når der drejes med meget vægt i skovlen, vil den være meget stabil og manøvredygtig i yderpunkterne. Det resulterer i, at den kan have en større nyttelast end normalt.

Torion 956 kan leveres med "High lift" løftearm, som gør, at den kan læsse for eksempel høje foderblandere og stadig tippe skoven, så alt materialet i skovlen kommer ud.

Danish Agro Machinery A/S. er på Agromek stand F 5300.boa