Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Hæk og bede på hjul hitter

Af boa -

  • 97736_1.jpg
  • 97736_2.jpg
  • 97736_3.jpg

Del artiklen:

Virksomheden Land Have har oplevet en fordobling i salget af højbede og plantekasser på hjul.

I kølvandet på den urbane have, der gennem de seneste år har gjort sit indtog blandt byboerne, er mobilitet det nye buzzord, som mange går efter - på såvel altan som i parcelhushave. Gennem de seneste år har interessen for indretning været støt stigende, og ifølge haveekspert Jesper Carl Corfitzen er endnu en af de mange indendørs muligheder for alvor slået igennem på udearealerne.

- Danskernes havevaner er under konstant udvikling, og den seneste tendens er, at vi vil have noget af den samme fleksibilitet og de samme muligheder udendørs, som vi har indendørs. Alt skal være mobilt, så vi kan flytte rundt med det og indrette os efter sæson og humør, siger Jesper Carl Corfitzen.

- Vi tager komforten, der tidligere kun hørte til inde i huset, med ud på terrassen og i haven. Vi har udekøkkener til at lave mad på, og loungestemning i bløde møbler. Og lige som vi indendørs vil kunne ommøblere, når vi har lyst, skal vi nu også være i stand til let og enkelt at ændre ruminddelingen udenfor. Flere og flere anlægger blomsterbede, urtehaver og endda hække i mobile højbede eller plantekasser, så de nemt kan flyttes.

Markant stigning

Familieforetagendet Land Have, der har specialiseret sig i at udvikle og producere højbede og plantekummer, har ligeledes bidt mærke i tendensen, der ses tydeligt i virksomhedens indkøb.

- I 2017 har vi oplevet, at langt flere kunder efterspørger højbede, der er på hjul, så man nemt kan ommøblere og indrette haven, altanen eller terrassen efter behov. I forhold til sidste år, hvor vi indkøbte hjul for godt 50.000 kroner hos vores leverandør, har vi allerede indkøbt for mere end 100.000 kroner i år, forklarer Søren Sohl, der er partner i Land Have.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame