Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Anderledes og støjsvag

Af Bo Andersen -

  • 97863_1.jpg
  • 97863_2.jpg
  • 97863_3.jpg

Del artiklen:

Varmepumpe fra DVI Energi er rund.

Der er ingen tvivl om, at varmepumper er populære. Dels er de ført ind på energimarkedet af støttemidler fra staten, og dels opfylder de ligesom vindmøller og solceller alle ønsker til en grøn, vedvarende energi.

Af samme grund findes der en lang række solide varmepumper, der hver især har deres egen styrke på markedet. En af dem er DVI Energis model Kompakt. Den er ikke ny på markedet, men den skiller sig stadig ud takket være et innovativt udseende og anderledes funktion. I modsætning til de fleste af konkurrenterne er den rund - og mørkegrå.

- Den er rund for at gøre den fysisk mindre. Det betyder, at fordamperfladen i udendørsdelen af varmepumpen også er rund, hvilket giver et stort areal til at optage energi, siger Anders Jeppesen, salgskonsulent hos DVI Energi.

Går ikke i resonans

En anden fordel ved den runde konstruktion er, at de valsede pladedele ikke går i resonans på samme måde som de traditionelt flade plader gør, og det betyder ganske enkelt mindre støj.

- Varmepumpen er simpelthen den mest støjfri på markedet. Den runde konstruktion betyder, at støjen fra indsugningen kastes direkte op i luften og ikke ud til siderne. Det betyder, at den ikke reflekterer mod andre genstande omkring den, siger Anders Jeppesen.

Næsten lydløs

Varmepumpen er således næsten lydløs og kan placeres i tæt bebyggelse uden støjgener for naboerne. For yderligere at begrænse støjen er ventilatoren forsynet med variabel hastighed

- Tal er taknemmelige. Det, der betyder noget, er, at hver gang vi har kunder med ude at høre og se anlægget, så vinder det, siger Anders Jeppesen.

- En anden af fordelene ved DVI Energis Kompakt-model er, at den er nem at installere. På forhånd er varmepumpe og en af indedelene tilpasset hinanden og klar til installation. Det betyder, at den kan installeres af hvilken som helst VVS-installatør.

DVI Energi LV Kompakt fås i fire størrelser 7, 9, 12 og 16 kW og passer derfor til alt lige fra sommerhuse til store boliger. Kabinet og beklædning er fremstillet i søvandsbestandigt aluminium; affedtet, primet og lakeret, hvilket gør det til en god holdbare løsning, også til kystnære områder.

Endelig kan man med DVI Smart Control få du adgang til varmepumpen via smartphone, tablet og computer.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame